De praktijk – Tandarts Bijvoet – HEEMSKERK

De praktijk

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze Bijvoet Tandartsen. Onze praktijk bestaat sinds 1979. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. De tandartsenpraktijk verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in:

Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Endodontologie / Behandeling van kinderen / Gnatologie/ Behandeling van ouderen / Implantologie.

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden wij minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er o.a. recente tijdschriften, informatiebrochures en een beeldscherm.

Huisregels

Wij verzoeken u zich bij binnenkomst in onze tandartsenpraktijk eerst te melden aan de receptie, voordat u plaats neemt in de wachtruimte. U dient bij elk bezoek een geldig legitimatiebewijs en geldig verzekeringsbewijs te kunnen overleggen. Veranderingen in uw gezondheid en medicijngebruik dient u voor aanvang van de behandeling aan de behandelaar kenbaar te maken. Indien een afspraak niet of niet tijdig (uiterlijk 24 uur van te voren) is afgezegd, dan zijn wij gerechtigd de vrijgehouden tijd in rekening te brengen. Om dit te voorkomen krijgt u 2 dagen voor uw afspraak, indien uw mailadres in ons systeem staat, een berichtje van ons dat u aan uw afspraak herinnert.